Handig te weten

* Het botterseizoen loopt van begin april tot eind oktober, maar daarbuiten kunt u ons ook altijd bellen.

* Verzamelen voor een afvaart altijd in eeterrij ‘t Schippershuys. Deze is op slechts 100 meter verwijderd van onze afvaart plaats. Parkeren is geen enkel probleem. Op ongeveer 5 minuten lopen zijn ruim 400 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. In de havenstraat zelf geldt een parkeerverbod.

* Er kunnen maximaal 12 personen op een botter. Echter, we hebben meer dan 1 botter ter beschikking (tot een maximum van 200 personen)

* Er zijn per boot altijd twee schippers aanwezig die u het schip helpen varen.

* Ligplaats van de boot is de oude haven van Spakenburg. Groepen ophalen vanuit naburig havens is optioneel. (Harderwijk, Nijkerk, Huizen, Almere)

*Belegde broodjes, drinken, paling, haring, salades, visbakken, barbeque het is allemaal te regelen op afspraak met de boekingslijn

*gasten met een verplicht dieet…
Vergeet u bij het reserveren niet om na te gaan of er tussen uw gasten iemand is met een verplicht dieet? Voor hen is het vaak des te belangrijker dat er aandacht aan wordt besteedt. In de meeste gevallen nemen wij zelf contact op met de persoon in kwestie om het dieet van tevoren door te nemen en te informeren naar de mogeljkheden zodat ook zij kunnen genieten van een onbezorgde avond.

* Bij wat minder weer wordt er gewoon gevaren, de vuurduvel in het vooronder houdt u lekker warm en als u een barbeque of visbakken heeft besteld, dan doen we dat gewoon is eeterrij ‘t Schippershuys. Bij echt slecht weer hebben wij een alternatief programma voorhanden.

* Een botter is een vissersschip van ruim een eeuw oud, dus denk om u kledingstijl. Wat ons betreft kan het niet casual genoeg, (dus geen naaldhakken, avondjurken en smokings) maar spijkerbroeken, t-shirts, en stevige schoenen.

* Er liggen per schip 14 zwemvesten aan boord.