skip to Main Content

Welkom op Botter.nl
Zeilen met een lach

Voor alle leuke zon, water en zeilevenementen verzorgen wij je bedrijfsuitje, sportieve evenementen en vrienden en familiefeesten.
Teambuilding, personeelsdag, heissessie, motivational speakers en dagvoorzitters beleven een onvergetelijk zeilevenement op onze platbodems.

Ervaringen

Joyce van de Wetering

Dit was mijn eerste zeilervaring en het was een hele belevenis.

Hans v/d Lee

Grandioze dag mee gemaakt op een Botter in Spakenburg.

?

Het was super zeer goed verzorgd hartelijke mensen alles is bespreekbaar. Het eten en drinken… [Verder lezen]

Marion Bloemendal Stolwijk

Wat hebben we heerlijk genoten vandaag op jullie prachtige botter. Met dank aan geweldige schippers… [Verder lezen]

Dag avonturen

Voor alle leuke zon, water en zeilevenementen verzorgen wij je bedrijfsuitje, je sportieve evenement en je vrienden en familie feest. Teambuilding, personeelsdag, heisessie, motivational speakers en dagvoorzitters beleven een zeilevenement. Met collega’s een zeilavontuur vieren op een traditionele botter. Onze zeil events vinden plaats op het Eemmeer, het IJsselmeer als fotoshoot, productlancering, haringhappen, vis bakken, bbq, werf en rederij feest.

Middag belevenissen

Onvergetelijke dagtochten op een traditionele botter! Vaar mee tijdens een dagtocht op het water. Geniet van de zon en een warme bries als de zeilen wapperen aan de mast van een historisch schip. Jij houdt de touwtjes in handen voor een dag vol plezier. Of ga lekker languit zitten in de comfortabele kajuit als de botter over het water scheert. Geen zeeziekte tijdens onze dagtochten want een platbodem is stabiel. Hapjes aan boord, genoeg te drinken, en vergeet de borrel bij veilige aankomst niet.

Avond zeilen

Voor alle leuke zon, water en zeil evenementen verzorgen wij je feesten en je sportieve evenementen en vrijgezellen parties. Fotoshoots of familiedag of bachelorette party. Voor een dagje uit organiseren wij een zeilevenement dat je niet zal vergeten. Een zeilavontuur vieren op een traditionele botter, vis bakken of een barbeque bij de rederij met Spakenburgers in klederdracht. Onze zeilevents vinden plaats op het Eemmeer, het IJsselmeer.

Vaar Thema's te water

 Voor alle leuke zon, water en zeilevenementen verzorgen wij je bedrijfsuitje, sportieve evenementen en vrienden en familie feesten. Teambuilding, personeelsdag, heisessie, motivational speakers en dagvoorzitters beleven een onvergetelijk zeilevenement op onze platbodems. Met collega’s een zeilavontuur vieren op een traditionele botter. Onze zeilevents vinden plaats op het Eemmeer of het IJsselmeer met photoshoot, productlancering, wat je wil. En vergeet niet het haringhappen, vis bakken, bbq en rederij feest op de scheepswerf!