Zeilen en Thee proeverij

Rondleiding door De Eenhoorn (koffiebranderij en bijzondere theekamer). Gevolgd door een proefsessie met verschillende soorten thee en uitgebreide uitleg van de kenmerken en smaak. Elke theesoort wordt tevens begeleid met een bijpassend hapje.

Ondek uw Thee tijdens dit evenement
Programma
11.00:uur Koffie en/of thee met gebak
11.30 :uur Bezoek aan de Theekamer.
13.30 :uur Einde bezoek
13.30 :uur Lunch
14.00: uur Historische vertelling Visserij en botters en indeling schepen
14.15: uur Vertrek voor een tocht op de vroegere Zuiderzee
14.30: uur Schippersborrel met verse Haring.
15.00:uur Borrelhapjes Tijdens het varen wordt u goed verzorgd met de nodige consumpties
16.15:uur binnenkomst haven
16.15:uur Na borrelen
16.30:uur einde arrangement
Prijs: ‚ā¨ 99.95 excl btw per persoon (All-in)
Duur: van 11.00 tot 16.30 uur
Inclusief: huur schip en catering (onbeperkt consumpties, servicekosten en schipper sborrel).
Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor één of meerdere dagen genieten. Maar liefst vijfhonderd monumenten in de binnenstad bepalen de unieke sfeer van de historische Hanzestad Kampen. Een aantal van deze monumenten vindt zijn oorsprong in het rijke Hanzeverleden en de tabaksindustrie. Drie prachtig bewaard gebleven stadspoorten, vele monumentale panden en statige koopmanshuizen, bijna allemaal op loopafstand van elkaar, maken Kampen bijzonder geschikt om zelf te ontdekken