Zeilen en Wijn proeverij Huizen

Onze wijnambassadeur vertelt het verhaal achter de wijn. Met enthousiasme passeren we bijna alle continenten en behandelen we de factoren klimaat, bodemgesteldheid en vinificatie. We zorgen voor de glazen, 9 kwaliteitswijnen inclusief een heerlijke oude port en proefformulieren. Iedereen is een kenner bij ons en plezier staat altijd voorop.

Het programma
13.00 uur: Ontvangst met koffie en gebak.
13.30 uur: Naar de vinoloog.
13.45 uur: Begin wijn-workshop
15.15  uur: Einde bezoek workshop
15.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen
15.30 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen.
16.00 uur: Schippersborrel met verse Haring.
16.30 uur: Borrelhapjes.
 Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties.
17.30 uur: Aankomst in de haven .
17.30 uur: Einde arrangement. 

Prijs: € 99,95 per persoon exclusief btw (All-in).
Inclusief: huur schip en catering,haring,borrelhapjes, onbeperkt consumpties, servicekosten en schippersborrel

U bepaalt zelf het thema van de proeverij. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een proeverij waarbij de druif centraal staat. Chardonnay, cabernet sauvignon, merlot en pinot noir ze passeren de revue en we bespreken de verschillen. Of we gaan de wereld rond en hoppen langs de continenten.

Wat is het verschil tussen de wijnen uit Frankrijk en Zuid-Afrika? En wat dacht u van een Italiaanse-, Franse- of Spaanse proeverij. Lekker in de sfeer van het land eten en drinken. Natuurlijk kunt u zelf ook een thema bedenken