Afleren wat je van je moeder hebt geleerd – Ga met vreemde mensen mee!

Op een creatieve manier (opnieuw of beter) kennismaken met uw groep? Tijdens deze improvisatietoneel-workshop gaat dat lukken. U gaat problemen aan in plaats van uit de weg. U verruilt faalangst voor faalplezier. U gaat Ja-zeggen als u Nee-denkt.

Improviseren – Adequaat reageren in onverwachte situaties

Een ervaren improvisatietoneel-acteur brengt u de basiskennis bij die nodig is om in onverwachte situaties adequaat te reageren. U heeft eventjes niets aan de zekerheden van thuis of aan bestaande verhoudingen. Brrrr eng? Helemaal niet: u gaat improviseren! En alles in de veilige omgeving van het theater.

Het programma
13.00 uur: Ontvangst met koffie en gebak.
13.30 uur: Naar de Trainer.
13.45 uur: Begin improvisatietoneel-workshop
15.15  uur: Einde bezoek workshop
15.30 uur: Palaver met een korte historische inleiding het indelen van de schepen
15.30 uur: Afvaart. De Zeilen worden gehesen en de tocht over de voormalige Zuiderzee kan beginnen.
16.00 uur: Schippersborrel met verse Haring.
16.30 uur: Borrelhapjes.
 Tijdens het varen wordt u natuurlijk goed verzorgd met de nodige consumpties.
17.30 uur: Aankomst in de haven .
17.30 uur: Einde arrangement.

Prijs: € 99,95 per persoon exclusief btw (All-in).
Inclusief: huur schip en catering,haring,borrelhapjes, onbeperkt consumpties, servicekosten en schippersborrel.

Aan de slag met improvisatietechnieken – Ontdek onverwachte kanten

We gaan actief aan de slag met improvisatietechnieken. Wat moet u afleren en wat moet u juist wél doen? De belangrijkste gereedschappen zijn: Eerste gedachten volgen, ideeën kunnen herkennen en accepteren, samenwerken, risico’s durven nemen op elk gebied en óók durven verliezen. Gereedschappen die na de workshop uitstekend van pas komen in het leven buiten het theater.
De Uitbeelder kan op een enthousiaste manier ´bijna´ iedereen tot toneelspelen krijgen. U heeft geen voorkennis nodig. Wel maakt u veel plezier en reageert u op impulsen. U zingt misschien wel een opera of speelt scenes uit uw eigen dromen na. Samen met uw collega’s op vakantie geweest? U toont ons de nooit vertoonde dia’s. Aan het eind van de workshop heeft u onverwachte kanten van uw groep meegemaakt.