Zeilen en Sigaren 11.00-18.30 uur

Workshop Sigaren en zeilen

Maak uw favoriete sigaar tijdens dit teamuitje

Wilt u samen met uw collega’s genieten van een lekker sigaartje? Tijdens dit teamuitje mag dat! Kampen is van oudsher de stad van de sigaar. Niet voor niets stond in Kampen de eerste sigarenfabriek van Nederland.

U wordt samen met uw collega’s ontvangen met koffie en gebak (of een drankje en een hapje). Hierna volgt u de workshop sigaren maken onder de bezielende leiding van één van de weinige professionele sigarenmakers van Nederland. U maakt kennis met dit eeuwenoude ambacht. Zo maakt u van de beste tabaksbladeren uw eigen favoriete sigaar. In een daarvoor geschikte ruimte kunt u uw zelfgemaakte sigaar uiteraard gelijk uitproberen.  Kampen – Gezellige stad vol historie
Programma
11.00:uur Koffie en/of thee met cake in de Taveerne op de Kampen Kogge werf, Palaver en uitleg van de dag.
11.30 :uur Bezoek aan de sigarenfabriek met een workshop sigaren maken.
12.30 :uur Lunch
13.30 :uur Einde bezoek sigarenfabriek met eigen gemaakte sigaren
13.45: uur Historische vertelling Visserij en botters en indeling schepen
13.45: uur Vertrek voor een tocht op de vroegere Zuiderzee
14.15: uur Schippersborrel met verse Haring.
15.00:uur Borrelhapjes Tijdens het varen wordt u goed verzorgd met de nodige consumpties
16.15:uur binnenkomst haven
16.15:uur Na borrelen
16.30:uur uur Luxe buffet diner of Visbakken en Barbecue (naar keuze)
18.30uur einde arrangement
Prijs: € 135.00 excl btw per persoon (All-in)
Duur: van 11.00 tot 18.30 uur
Inclusief: huur schip en catering (luxe diner, onbeperkt consumpties, servicekosten en schipper sborrel).
Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor één of meerdere dagen genieten. Maar liefst vijfhonderd monumenten in de binnenstad bepalen de unieke sfeer van de historische Hanzestad Kampen. Een aantal van deze monumenten vindt zijn oorsprong in het rijke Hanzeverleden en de tabaksindustrie. Drie prachtig bewaard gebleven stadspoorten, vele monumentale panden en statige koopmanshuizen, bijna allemaal op loopafstand van elkaar, maken Kampen bijzonder geschikt om zelf te ontdekken.